Velkommen


At kigge bagud skaber forståelse…At kigge fremad skaber udvikling!

Nogle gange kan det være svært at finde sin vej i livet. Der kan være omstændigheder i ens liv, der kan være kilde til sorg, smerte og frustrationer. Vi kan i perioder lide af stress og/eller depression. Det er min erfaring, at et terapeutisk forløb kan skabe forståelse og indre ro og dermed en positiv personlig udvikling.

Jeg arbejder ud fra den relations- og oplevelsesorienterede metode, funderet i det eksistentielle humanistiske menneskesyn. Dette betyder bl.a., at jeg tager udgangspunkt i dine oplevelser af dig selv, dit liv og verden omkring dig.

Jeg gør mig umage med at sætte mig i dit sted, og forstå det du forstår. Jeg er empatisk og har let ved, at leve mig ind i andres situation, og måde at forstå verden på.  Evnen til empati og indlevelse, gør det lettere for mig, at forstå det, der er svært for netop dig, og hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil være i dit liv.

Grundlæggende mener jeg, at mennesket er unikt, og selv indeholder nøglen til et bedre liv, og at det er min opgave at hjælpe og guide dig derhen.

Du vil gennem terapien erfare, at psykoterapi vil give dig større livsglæde, udvikling og personlig vækst.

Jeg tilbyder også Reiki Healing behandling. En Reiki Healing kan både stå alene og kombineres med terapeutiske samtaler. Sammen finder vi den rette behandling som passer til dig. Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak inden du booker en behandling.

Vanddråber på solsikke_slider